VPKB Kapel De Olijftak, Brasschaat
 
 
Help ons helpen Help ons helpen

De diaconie is er voor iedereen. De diaconie heeft geen drempel, en wil graag helpen waar geholpen moet worden. Een helpende hand bieden waar deze gevraagd wordt en vooral zijn op plaatsen waar dit nodig is!  

Wij steunen gemeenteleden die het moeilijk hebben. Niet alleen hulp in financiële zin, maar ook materiële of geestelijke hulp kan soms welkom zijn. Mocht u steun nodig hebben vraag het de diaconie! We beseffen maar al te goed dat het niet gemakkelijk is om hulp te vragen, dit geldt zelfs voor het hulp aanbieden, want hoe zal er gereageerd worden? Uw aanvraag zal dan ook en dit spreekt voor zich, uiterst discreet worden behandeld.

Wij vragen ieder gemeentelid, mocht u vinden dat er ergens een helpende hand dient te worden toegestoken, dit te melden bij de diaconie.

Want zoals gezegd “de diaconie doet zijn best niemand te vergeten”,
maar dit kunnen we niet alleen daar kunnen we alle hulp bij gebruiken.

terug
 
 
 
 
GESLOTEN WEGENS COVID-19
ONS LAND IS NAGENOEG IN LOCKDOWN. DAT BETEKENT DAT KERKEN GESLOTEN ZIJN. ZO OOK KAPEL DE OLIJFTAK . JONGERENACTIVITEITEN GAAN EVENEENS NIET DOOR.
U KUNT DE PREDIKANT BEREIKEN OP HET TELEFOONNUMMER HIERONDER. U VINDT ELKE WEEK EEN NIEUWE BOODSCHAP ONDER HET KOPJE 'PREKEN'.
 
Adresgegevens
Leopoldslei 35
2930 Brasschaat
België


Tel: +32 (0)3.2368154
of raadpleeg onze Nieuwsbrief
 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.