VPKB Kapel De Olijftak, Brasschaat
 
 
Kerst 2019

Kerst 2019 werd een warme en muzikale viering met als thema "Licht in het donker". 


Bekijk hier de viering

Bekijk alle foto's
 
Op Pinksteren 2019 werden Nathan en Dylan gedoopt.

Bekijk alle foto's
 
Pasen 2019

Pasen werd met veel vreugde gevierd.

Bekijk alle foto's
 
Witte Donderdag 2019

Op Witte Donderdag gedenken we de laatste maaltijd die Jezus hield met zijn leerlingen. In deze leerdienst verbonden we oude en nieuwe symbolen van bevrijding met elkaar en braken we het brood zoals Jezus ons dat heeft voorgedaan, in een zeer intieme sfeer, samen aan tafel.

Bekijk alle foto's
 
Palmpasen 2019

Jezus begint zijn lijdensweg naar Jeruzalem op een ezelsveulen. Zijn leerlingen zwaaien met palmtakken want Hij is hun koning, wel een koning op een andere manier dan de wereld daarnaar kijkt.
Het bloemstuk verwijst naar de palmtakken, Jezus (witte bloemen), de enthousiaste menigte (gele bloemen), de mensen die Jezus uit de weg willen ruimen (tulpen), de verlossing (het touw waarmee de ezel was vastgebonden)
en het jasje (de mantels die de weg plaveien).
De kinderen maakten een palmpasenstok, met het haantje dat verwijst naar Petrus en de rozijntjes naar de zilverlingen, die Judas kreeg voor zijn verraad en meer dat verwijst naar de verhalen over Jezus in de goede week.


Bekijk alle foto's
 
Glas in lood ramen

 Vredesduif

Kruiken

Vuur

Bekijk alle foto's
 


 
 
 
GESLOTEN WEGENS COVID-19
ONS LAND IS NAGENOEG IN LOCKDOWN. DAT BETEKENT DAT KERKEN GESLOTEN ZIJN. ZO OOK KAPEL DE OLIJFTAK . JONGERENACTIVITEITEN GAAN EVENEENS NIET DOOR.
U KUNT DE PREDIKANT BEREIKEN OP HET TELEFOONNUMMER HIERONDER. U VINDT ELKE WEEK EEN NIEUWE BOODSCHAP ONDER HET KOPJE 'PREKEN'.
 
Adresgegevens
Leopoldslei 35
2930 Brasschaat
België


Tel: +32 (0)3.2368154
of raadpleeg onze Nieuwsbrief
 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.