VPKB Kapel De Olijftak, Brasschaat
 
 
Kapel de Olijftak ... even voorstellen Kapel de Olijftak ... even voorstellen

Graag vertellen wij meer over onze gemeente Kapel De Olijftak.

Wie zijn wij? Waar komen wij vandaan? Wat geloven wij? Waar komen wij samen? Wat gebeurt er in de Kapel aan de Leopoldslei? Een kijkje achter de schermen....

 
Hoe omschrijven wij onszelf? Hoe omschrijven wij onszelf?

De Olijftak is een pluriforme protestantse gemeente waarin christenen met verschillende achtergronden zich thuis voelen. Onze leden zijn overwegend van Nederlandse afkomst, maar ook de Vlamingen voelen zich bij ons thuis.

We zijn een open, maar hechte gemeenschap met veel aandacht voor de jeugd. Onze kerkdiensten zijn inspirerend, mede door de diversiteit in voorgangers.We staan open voor andere manieren van geloven en kerk zijn, zonder onze protestantse identiteit te verliezen.

lees meer »
 
 
 
 
GESLOTEN WEGENS COVID-19
ONS LAND IS NAGENOEG IN LOCKDOWN. DAT BETEKENT DAT KERKEN GESLOTEN ZIJN. ZO OOK KAPEL DE OLIJFTAK . JONGERENACTIVITEITEN GAAN EVENEENS NIET DOOR.
U KUNT DE PREDIKANT BEREIKEN OP HET TELEFOONNUMMER HIERONDER. U VINDT ELKE WEEK EEN NIEUWE BOODSCHAP ONDER HET KOPJE 'PREKEN'.
 
Adresgegevens
Leopoldslei 35
2930 Brasschaat
België


Tel: +32 (0)3.2368154
of raadpleeg onze Nieuwsbrief
 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.