VPKB Kapel De Olijftak, Brasschaat
 
 
Wildbranch WildbranchRegelmatig gaat er op vrijdagavond een ontmoeting door tussen jongeren die niet gewoon zijn om naar de kerk te gaan.

De inzet is om op een zinvolle manier samen te komen en zo met elkaar om te gaan als het evangelie ons toont. We starten om 19u en eindigen rond 21u, deuren dicht om 21u30.

Geloofsonderwerpen komen niet aan bod, tenzij jongeren daar zelf om vragen. We delen ervaringen met elkaar, filosoferen, kijken film, spelen gezelschapsspelen, bakken pannenkoeken, delen chips en hapjes...

Voel je hier iets voor? Stuur een berichtje naar 
Van harte welkom !

Waar?
De Olijftak
Leopoldslei 35
Brasschaat

 
Jeugdwerk ... even voorstellen Jeugdwerk ... even voorstellen

We vinden het belangrijk dat onze kinderen en jongeren zich thuis voelen in onze gemeente. Daarom bieden we voor alle leeftijden activiteiten aan. Activiteiten die niet alleen leuk en gezellig zijn, maar die jongeren ook een geloofsbasis geven waarop ze zelf verder kunnen bouwen. 

Een team van enthousiaste gemeenteleden, ouders en tieners geeft onder aanvoering van de jeugdouderling inhoud aan het jeugdwerk. 

  

 
Oppas (0 – 4 jaar) Oppas (0 – 4 jaar)

Voor de jongste kinderen is er oppas tijdens de kerkdienst in een speciale babyruimte in de kerk. De peuters en kleuters maken spelenderwijs kennis met de kindernevendienst.

 
Kindernevendienst (4 – 12 jaar) Kindernevendienst (4 – 12 jaar)

Als kinderen iets groter zijn, komen ze het begin van de kerkdienst met hun ouders of grootouders mee in de kerk. Vlak voor de eerste schriftlezing is er een moment voor de kinderen. De kinderen komen naar voren. De dominee of iemand van de leiding van de kindernevendienst vertelt een verhaaltje ter inleiding op de kindernevendienstviering.

lees meer »
 
Rock Steady (12 – 15 jaar) Rock Steady (12 – 15 jaar)

De 12-plussers komen elke vierde zondag van de maand een uur samen in Kapel de Olijftak. Terwijl hun ouders in de kerk zitten, hebben zij een eigen tienerviering in de Kapel. We volgen het Youth for Christ programma Rock Steady.
 

lees meer »
 
 
 
 
GESLOTEN WEGENS COVID-19
ONS LAND IS NAGENOEG IN LOCKDOWN. DAT BETEKENT DAT KERKEN GESLOTEN ZIJN. ZO OOK KAPEL DE OLIJFTAK . JONGERENACTIVITEITEN GAAN EVENEENS NIET DOOR.
U KUNT DE PREDIKANT BEREIKEN OP HET TELEFOONNUMMER HIERONDER. U VINDT ELKE WEEK EEN NIEUWE BOODSCHAP ONDER HET KOPJE 'PREKEN'.
 
Adresgegevens
Leopoldslei 35
2930 Brasschaat
België


Tel: +32 (0)3.2368154
of raadpleeg onze Nieuwsbrief
 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.