VPKB Kapel De Olijftak, Brasschaat
 
 
Wildbranch Wildbranch
Nieuw aankomend jongerenproject!
lees meer »
 
Jeugdwerk ... even voorstellen Jeugdwerk ... even voorstellen

We vinden het belangrijk dat onze kinderen en jongeren zich thuis voelen in onze gemeente. Daarom bieden we voor alle leeftijden activiteiten aan. Activiteiten die niet alleen leuk en gezellig zijn, maar die jongeren ook een geloofsbasis geven waarop ze zelf verder kunnen bouwen. 

Een team van enthousiaste gemeenteleden, ouders en tieners geeft onder aanvoering van de jeugdouderling inhoud aan het jeugdwerk. 

  

 
Oppas (0 – 4 jaar) Oppas (0 – 4 jaar)

Voor de jongste kinderen is er oppas tijdens de kerkdienst in een speciale babyruimte in de kerk. De peuters en kleuters maken spelenderwijs kennis met de kindernevendienst.

 
Kindernevendienst (4 – 12 jaar) Kindernevendienst (4 – 12 jaar)

Als kinderen iets groter zijn, komen ze het begin van de kerkdienst met hun ouders of grootouders mee in de kerk. Vlak voor de eerste schriftlezing is er een moment voor de kinderen. De kinderen komen naar voren. De dominee of iemand van de leiding van de kindernevendienst vertelt een verhaaltje ter inleiding op de kindernevendienstviering.

lees meer »
 
Rock Steady (12 – 15 jaar) Rock Steady (12 – 15 jaar)

De 12-plussers komen elke vierde zondag van de maand een uur samen in Kapel de Olijftak. Terwijl hun ouders in de kerk zitten, hebben zij een eigen tienerviering in de Kapel. We volgen het Youth for Christ programma Rock Steady.
 

lees meer »
 
 
 
 
Adresgegevens
Leopoldslei 35
2930 Brasschaat
België


Tel: +32 (0)3.2368154
of raadpleeg onze Nieuwsbrief
 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.